Szórakozás

Testvérével tervezi a jövőt Király Viktor

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

Király Viktor néhány napja túljutott az amerikai Voice első fordulóján. A zsűri véleménye alapján akár a végső győzelemre is esélyes lehet, minden valószínűséggel tökéletes világsztár válhat belőle.

A magyar Megasztár győztesét testvére, Király Linda nevezte be a legnépszerűbb tengerentúli tehetségkutatóba, ő pedig nem hozott szégyent nővére fejére. Viktort nemcsak hogy mind a négy zsűritag, Adam Levine, Pharrell Williams, Gwen Stefani és Blake Shelton továbbjuttatta, hanem szó szerint harcoltak is érte. Az eddig látottak alapján nincs sok izgulnivalója, ugyanis a műsor hivatalos videómegosztó csatornájára legutóbb feltöltött videók közül a magyar énekesre kattintottak a legtöbben. Viktor mérhetetlenül hálás a családjának, és a sikerében velük szeretne osztozni.

“Linda nélkül nem is lennék most ott, ahol. Ő nevezett be, és rengeteget tud nekem segíteni, ő ugyanis tapasztaltan mozog már az amerikai zenei világban, hiszen az Universallal volt már szerződése. Sokan nem is tudják, de én rendszeresen járok New Yorkba fellépni, és szeretek a testvéreimmel zenélni. Ezt a jövőben is így tervezem” – mondta a Borsnak Király Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik