Szórakozás

Lekapcsolták a gázt Lagzi Lajcsi lakóparkjában

Beigazolódott a lakók félelme: kedd este körülbelül negyven lakásban lekapcsolták a gázt az éppen előzetes letartóztatásban lévő Lagzi Lajcsi lakóparkjában, a Boglárka apartmanparkban. A szolgáltató a hatvan lakásból álló ingatlankomplexumban a lakások több mint felénél szünetelteti a szolgáltatást. Ez pedig azt jelenti, hogy kisgyermekes családok maradtak gáz, fűtés és sokan meleg víz nélkül.

Tömeges kiköltözést terveznek

A Bors úgy tudja, a szolgáltatást azokban a lakásokban kapcsolták ki, amelyek bérlakások. Azokat az ingatlanokat is végigjárták a szolgáltató emberei, amelyeket megvették a lakók, de náluk nem kapcsolták ki a gázszolgáltatást.

“Felháborító ez az egész, ami itt folyik, felfogni sem tudjuk ezt az egészet, csak kapkodjuk a fejünket és követjük az eseményeket. Kétségbe vagyunk esve, szerdán például mindenfelé előzetes tájékoztatás nélkül megszüntették a gázszolgáltatást a lakásunkban. A társasház tele van gyerekekkel, aggódunk értük, mert fogalmunk sincs, mi jöhet még! Mi vagyunk bajban, pedig mi rendesen fizettük a megállapított összegeket. Most, hogy jön a hideg, hogyan fűtsünk? Többen összefogtunk, és megbeszéltük, hogy mindannyian kiköltözünk, amint lehetőségünk lesz rá. Nyugodtan szeretnénk élni, és nem akarunk váratlan kellemetlenségeket” – mondta a lapnak egy dühös lakó.

Szabadulhat Lajcsi beteg felesége

A csütörtöki Blikk közben arról ír, hogy megérkeztek Galambos Lajos feleségének, Boginak az orvosi leletei az illetékes bíróságra, amelyekkel a nő súlyos légzőszervi betegségét szeretnék igazolni. Ha sikerül, hamarosan kiengedhetik a rács mögül.

Mint ismert, Lajost, feleségét, valamint harmadik társukat kedden vették őrizetbe. A zenész mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, Boldogasszonypusztán, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban is. Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik