Szórakozás

Csobot Adélnak öltözve zaklatják Istenes Bencét

Csobot Adél, Istenes Bence (csobot adél, istenes bence)
Csobot Adél, Istenes Bence (csobot adél, istenes bence)

Szerelme ruháiba bújva próbál Istenes Bence közelébe férkőzni egy rajongó. A dolog már két hónapja tart, és állítólag egyre messzebbre merészkedik a zaklató.

“Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll. (…) A címemet is tudja, és már az otthonomnál is zaklat. Múltkor elküldtem a túróba, remélem, egy ideig nem fog visszajönni. Viszont, ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni, mert elfogyott a türelmem. (…) Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de kezdek komolyan kétségbeesni, mert kezelhetetlenné vált a helyzet” – mondta a Borsnak Istenes.

A műsorvezető szerint az a legnagyobb baj ezzel az egésszel, hogy ezek a leányzók csak elpazarolják az idejüket, mert nem fognak nála célt érni, viszont rengeteg energiát és figyelmet elvonnak tőle. Ráadásul Adél sem boldog, hogy a fanatikus rajongó elkezdte kisajátítani a személyiségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik