Szórakozás

Király Viktor Adam Levine-nel menetelhet a Voice dobogója felé

Az énekes négy igennel jutott tovább az amerikai tehetségkutatóban.

Éjszaka végre kiderült: Király Viktor igen jól szerepelt eddig a The Voice című amerikai tehetségkutatóban; négy szék fordult meg, azaz négy határozott igennel az énekes esélyt kapott arra, hogy akár meg is nyerje a sokak által követett versenyt.

Ráadásul ebben nem is akárki fogja segíteni; a hazai Megasztár győztese ugyanis a Maroon 5 frontemberét, Adam Levine-t választotta mentorának. Facebook-oldalán pedig amerikai és magyar rajongóinak egyaránt köszönetet mondott az eddigiekért.

“ÉS MOST AZ EN MINDIG MELLETEM ÁLLÓ MAGYAR BARÁTAIM ES KÖVETŐIMNEK SZERETNEK IRNI!! borzasztóan nehéz volt eldönteni hogy egyaltan induljak ezen a versenyen, már igy is eleg szeretettet kapok tőletek , de megis valahogy ugy éreztem hogy itt az ideje hogy kipróbáljam magam, sőt a @lindakiraly ugy gondolta hogy itt az ido, mivel o kuldte a jelentkezo lapot, azert eloszor neki szeretnek megkösszöni hogy mindig bízott bennem! Koszonom mindenkinek aki eddig támogatott, a családom, barátaim, szeretteim @tamaskiraly53 @gabikiraly @hunbekir @lindakiraly @forraibea !

Nagyon nehéz uj utakra törni sok fájdalommal, bátorsággal, félelemmel jár.! de remelem büszkék vagytok ram!! És nem utolso sorban a kovetoim akik mar 8 éve a Megasztar ota töretlenül itt vannak melletem . Semmit nem érnék el Nélkületek mivel ti hallgatok es szerettek engem! Remelem ez igy is marad! Mutassuk meg egyutt hogy mire vagyunk képesek! Uristen 4 szék fordult meg” – írja Király Viktor, akit egy nemzetközileg is ismert magyar énekesként konferáltak fel a tengerentúli show-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik