Szórakozás

Csonka András alkalmatlan az együttélésre

Csonka András már ötven éves, azonban nem alapított családot, sőt stabil párkapcsolata sincsen. Talán azért, mert együttélésre alkalmatlan – legalábbis ezt állítja saját magáról a Nők Lapja legújabb számában megjelent interjúban.

“Úgy tűnik, hogy együttélésre alkalmatlan vagyok. (…) Hosszú együttlakás az én életemben még nem volt. A pályámon is szabadúszó vagyok, ami egyrészt függetlenséget ad, másrészt kiszolgáltatottá tesz. De én dönthetek mindenről, nem kötelező semmi. És úgy tűnik, a magánéletemben is erre van szükségem. Hogy kapjak levegőt. Ha valakivel érzelmi biztonságba kerülök, ha biztos lehetek benne, hogy tuti én kellek neki, és úgy kellek, ahogy szeretném, akkor megszűnik bennem a vágy. Életemben egyetlen olyan kapcsolatom volt, amit életem végéig szívesen folytattam volna, és azt is én rontottam el, az én hozzáállásom vezetett a szakításhoz. Nem volt hosszú, két és fél évig tartott, de az én életemben ez volt a maximum” – meséli a magazin interjújában Csonka, aki vágyai partneréről is mesélt.

“Mindig azokat kerestem, akikben több a spiritusz, mint bennem. Engem nem zavar, ha a másik pörgősebb, sőt. Rángasson csak. Arra vágyom, hogy ne kelljen mindig szerepelni, és úgy is együtt tudjunk lenni, hogy egyikünk se szól semmit, mégis együtt vagyunk. Ez az együttlét legmagasabb szintje, és ezt ezzel a két és fél éves kapcsolatommal meg tudtam élni” – tette hozzá a színész.

A teljes interjú a szerdán megjelent Nők Lapjában olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik