Szórakozás

Celebjeinknek is dagad a melle Király Viktor amerikai sikere láttán

Itthon a Megasztárban sikerült odaérnie a dobogó legfelső fokára, most pedig az amerikai The Voice tehetségkutatóján szeretne hasonló eredményeket elérni Király Viktor. Erre pedig meg is van minden esélye, hiszen a vak meghallgatáson mind a négy zsűritagot levette a lábáról, Gwen Stefanit pedig nem csak a hangja, de a külseje is lenyűgözte. Viktor először Pharrell Williams csapatába szeretett volna kerülni, de miután Adam Levine állva tapsolt neki és 20 percen keresztül dicsőítette, végül őt választotta mentorának. Sikeréhez magyar celebjeink is gratuláltak.

“Hihetetlen büszke vagyok a tesómra. Hajra Viktor!!” – üzente Király Linda, aki Viktor nevében jelentkezett a versenyre.

“Király Viktor tovább jutott a The Voice-ban Amerikában! A zsűriben olyan sztárok ülnek, mint Adam Levine, Gwen Stefani, Blake Shelton és Pharrell Williams. Legyünk büszkék rá! Hajrá Viktor!” – írta Hajdú Péter.

“Atya világ!!! de jóóó, még számomra is hihetetlen…. már csak az h a zsűri előtt…ÁÁÁÁÁÁÁ
FANTASZTIKUS!!!!GARTULÁLOK tesóm!” – ömlengett VV Béci.

Az énekest Ábel Anita is biztató sorokkal támogatta: “A világhír kapujában. Bravó Viktor… soha ne add fel az álmod, még akkor sem mikor mások azt hiszik, elértél mindent, hisz az visz előre!”

Liptai Claudia is gratulált: “Fantasztikus siker! Nagyon megérdemled Viktor.”, ahogy Debreczeni Zita, Dukai Regina, sőt a Játékkészítő című musical csapata is. Radics Gigi pedig, aki szintén amerikai karrierről álmodozik, büszkeséggel gondol egykori versenytársára. “Olyan büszke vagyok rád.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik