Szórakozás

Súlyos betegségben szenved Lajcsi előzetesben lévő felesége

Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a mai Blikk.

A lap úgy értesült, hogy a 49 éves asszony egy súlyos légzőszervi betegségben szenved, amelyről hivatalos diagnózisa, orvosi leletei is vannak, a család élete pedig már hónapok óta ekörül a nehézség körül forgott.

A bulvárlap szerint a csütörtöki tárgyaláson azért nem hivatkoztak még erre, mert a betegségről szóló iratok még nem érkeztek meg. Ezek beadását viszont a napokban pótolni szeretnék, ezután pedig Boglárka ügyvédje kéri majd, hogy az előzetes letartóztatást azonnal szüntessék meg, és engedjék, hogy szabadlábon, legrosszabb esetben házi őrizetben védekezzen a meggyanúsított családanya, akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a betegséget.

“A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel, abból pedig most kijut bőven Bogi­nak. A tudat, hogy gyermekei és férje nélkül, vadidegen bűnözőkkel rácsok mögött kell töltenie akár egy percet is, mélységesen összetörte. Komolyan aggódunk érte” – árulta el egy családtag.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik