Szórakozás

Friderikusz meghökkent Tóth Gabi testét látva

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, az Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját a mellbedobással érkező Tóth Gabival töltötte Friderikusz Sándor. A legendás tévésnek azonban nemcsak a méretes dekoltázzsal, hanem az énekesnőn lévő tetoválásokkal is szembesülnie kellett; amiken aztán rendesen ki is akadt.

“Juj, hátul mit látok? Úristen! Ennyire össze van firkálva a há­ta!? De hát a maga bőre olyan kis finom, még fiatal, és akkor elcsúfítva ilyen… Olyan tulajdonképpen, mintha én rajzoltam volna, körülbelül én tudok ilyeneket rajzolni” – idézi a Bors Fridi szavait, amit Gabi mosolyogva hallgatott végig.

“Nem zavar, hogy nem tetszettek neki a tetoválásaim, szerintem ez művészet, ő másképp gondolja. Köztudott, hogy energikus, pörgős ember vagyok. Éppen ezért az egynapos bezártság teher is lehetett volna, hiszen azért nem olyan nagy térben vagyunk, de annyira jókat beszélgettünk, hogy gyorsan eltelt az idő. Sokat nevettünk, meg persze vitáztunk is, de kellemes meglepetés volt Sándor. Bármikor újra összeköltöznék vele” – árulta el a lapnak az énekesnő, aki nyelvpiercingje rövidke történetét is megosztotta hálótársával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik