Szórakozás

A klinikai halálból hozták vissza Rékasi Károlyt

Rékasi Károly (Array)
Rékasi Károly (Array)

A Bors úgy értesült, hogy a pár hónapja súlyos balesetet szenvedett színészt motorbalesete után 45 percen keresztül élesztették újra, így sikerült visszahozni a klinikai halál állapotából.

„Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza” – mesélte a lapnak egy kórházi dolgozó.

„Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mélyaltatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak. Ez elég vacak lehetett nekik ”- árulta el Rékasi Károly, aki azt sem titkolta, a balesete utáni napokban, a felépülés első szakaszában többször kitépkedte magából a csöveket és útra kelt a kórházban, valamint négy gipszcsizmát fűrészelt le magáról egy kis kórházi tompa késsel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik