Szórakozás

Tóth Verától milliókat csalt ki exe

Az énekesnő már két éve él boldog párkapcsolatban jelenlegi szerelmével, Ádámmal, de korábban komoly lelki sérüléseket szenvedett exével. A csaló férfivel négy éve ismerkedett meg az interneten, de románcuk nagyon elfajult. A drogproblémákkal küzdő Zsolt megcsalta és milliókkal húzta le Tóth Verát.

“Zsolt azzal kezdte, hogy vegyek cigit és más apróságokat. Később kezdett el kölcsönkérni. Végül milliós tételekről volt szó. Lépésről lépésre derült ki, hogy meggyűlt a baja a drogokkal. Olyankor egészen megváltozott a személyisége. Fizikailag sosem bántott, inkább csak szavakkal, és leginkább a nőiességemben. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor már itthon, a számítógépén nyitva hagyta egy társkereső oldal ablakát” – mesélte a Storynak az énekesnő, aki a szakítás után egy időre jobban lett. Lefogyott, élvezte az életet, de aztán hirtelen pánikrohamok törtek rá. Akkor már tudta, hogy baj van.

“Begörcsöltem, nem kaptam levegőt. Hiperventilláció, mentő. A kórházból pár hét után hazajöttem, a terápia azonban egy évig tartott. A régi Tóth Vera meghalt közben. Az új megszületéséhez azonban rengeteg szenvedésre volt szükség” – árulta el a megrázó vallomást a sztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik