Szórakozás

Már megint tolódik Pártos Csilláék válása

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és felesége Pártos Csilla még 2014 elején adták be a válási papírokat, miután nem tudták megmenteni évek óta hanyatló házasságukat. A procedúra azóta sem zárult le, ugyanis a felek szinte semmiben nem tudnak dűlőre jutni. A legutóbbi, keddi tárgyaláson ismét a gyerektartás kérdéséről volt szó, de mivel a férj fellebbezett a bíróság döntése ellen, így ismét tolódik néhány hónapot a válás.

“Korábban Csilla havi 150 ezer forintos díjat követelt ügyfelemtől visszamenőleg, amit az eljáró bíróság ideiglenes intézkedésként 60 ezer forintban állapított meg, ám ezt megfellebbeztük. A másodfokú bíróság még nem döntött a fellebbezésről, így novemberben várható ítélet a házasság felbontása és egyéb járulékos kérdések tárgyában. Természetesen, ha bárki ez ellen fellebbez, akkor másodfokon fog folytatódni az eljárás, ki tudja, mikor” – magyarázta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Szűcs Csaba ügyvédje.

A budai ingatlan ügyében, amely Pécsi Ildikó nevén van, és amelyből a jógaoktatóként dolgozó Csilla nem hajlandó kiköltözni, pénteken tárgyalnak újra. Mivel a felek ebben a kérdésben is hajthatatlanok, így valószínűleg a bíróság fog dönteni, de ez akár évekig is húzódhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik