Szórakozás

Vajna rájött, hogy tényleg fizetnie kell Farkasházynak

andy vajna (Array)
andy vajna (Array)

Farkasházy Tivadar végrehajtást indított Andy Vajna ellen, miután az még mindig nem rendezte annak a pernek a költségeit, amelyet év elején jogerősen is elveszített a humoristával szemben. A kaszinótulajdonos milliomosnak 202 ezer forintot kellene törlesztenie, de mindez csak a ma reggel megjelent hírek után jutott eszébe.

“Az ügyvédem hibázott. A sajtóból szereztem tudomást az összegről, amelyet valóban be kellett volna fizetnem. Ezt a mai nappal rendeztem” – üzente Vajna a Blikken keresztül Tivadarnak, akinek most már nem kell tovább szaladnia a pénze után.

Farkasházy azért az elégtétel után még odaszúrt egyet a filmgurunak: “Ha Vajna úriember, akkor azokat a sokmilliárdos adókedvezményeket is befizeti, amiket a kaszinóira az államtól kapott.”

A per előzménye, hogy Teddy két és fél évvel ezelőtt a Heti hetesben azt mondta a producerről: “Vajna úgy beszél, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, s nem véletlenül nem megy vissza.” Emiatt Vajna 2 millió forintos kártérítést követelt Farkasházytól, de a keresetét az idén februárban jogerősen elutasították. Ebben az esetben pedig a vesztes félnek, azaz Vajnának kell állnia a per költségeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik