Szórakozás

Közösségi oldalán búcsúzik édesanyjától Alekosz

Alekosz (Array)
Alekosz (Array)

Az egykori VV győztes anyukája pár nappal ezelőtti halálával kapcsolatos gondolatait osztotta meg Facebook-oldalán, ahol a temetés helyéről és időpontjáról is értesítette az érdeklődőket. A reality celeb azt is elárulta, természetesnek veszi, hogy most nagyon lent van, és a tragédia hatására eszméit is átértékeli.

A Halál az Élet velejárója. Tudjuk mind. Mégis.. Talán sohasem lehet eléggé fölkészülni rá. Legföljebb csak együtt élni vele. Egy Édesanya elveszítése a legkeményebb és a legedzettebb Harcosokat is a földre kényszeríti. Meggyászoljuk Halottainkat. Mindenki a maga módján. A maga idejéig. Most lent vagyok. Így van jól. Így akarták az Istenek. Bár a Valláshoz és általa a Hűséghez gondolt eszméimet mostantól átértékelem. Gondolkodom róla.

Akik itt a facebookon – sms-ben – telefonon Részvétükről és együttérzésükről biztosítottak, még ha nem is értek utol, a gondolatot őszintén Megköszönöm! Édesanyám színes – vidám egyéniség volt. Ennek szellemében temetjük őt el.

Édesanyámtól Október hó 2. napján, az Érdi Ercsi úti Temetőben 11.00 – kor veszünk végső Búcsút. Az Élet egy körforgás. Újra és újra ismétlődik minden.

 

– írja Alekosz, aki édesapja szerint testvérével együtt nagyon összetört Vája asszony elvesztése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik