Szórakozás

Berki Krisztián parkoló kocsiban hagyta kislányát

Berki Krisztián (Array)
Berki Krisztián (Array)

Berki Krisztián és Hódi Pamela hétvégén a polgári M3 Outlet egyik üzletében vásároltak, amíg kislányuk, Natasa Zselyke a terepjárójukban aludt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen – írja a Blikk egy olvasó információira és fotóira hivatkozva.

“A motor járt, a vészvillogó pedig be volt kapcsolva. Közelebb léptünk a kocsihoz, hogy megnézzük, miért. Láttuk, hogy a hátsó ülésen a kislányuk, Natasa alszik. Még a klímát is bekapcsolták, hogy ne legyen melege. Nem értem, miért viselkedtek így. A következő szabad parkoló ugyanis öt-tíz méterre volt. És azt sem vágom, miért hagyták az autóban a kicsit. A mi gyerekünk is aludt, amikor megérkeztünk, mégis bevittük, és nem hagytuk a kocsiban” – mesélte a lapnak a szemfüles alkalmi informátor.

Berki Krisztián elismerte, hogy valóban ott jártak, ám szerinte kislányuk nem volt veszélyben.

“Valóban jártunk ott. A kislányunknak félretetettünk egy kiscipőt, és azért ugrottunk be. Azért álltam le a rokkantparkolóban, mert fél percig tartott, és így pont rá lehetett látni a gyerekre. Máskor, ha ilyesmit lát a kedves olvasó-riporterük, akkor jöjjön oda hozzám, és adok neki egy tízest” – kommentálta a hírt a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik