Szórakozás

Zacher Gábor új szerelme miatt hagyja el feleségét

A szenvedélybetegeket segítő közismert orvos, dr. Zacher Gábor nagy bejelentést tett egy hétvégi rádióműsorban. Habár a toxikológus magánéletéről eddig nem sokat hallhattunk, most mégis jobbnak érezte, ha saját maga tisztázza a dolgokat a nyilvánosság előtt.

“Nem titok, hogy néhány hónapja elköltöztem otthonról. Soha nem gondoltam, hogy 55 évesen még szerelmes lehetek, és ez az érzés ennyire megváltoztat. Most senki ne gondolja azt, hogy a Zacher ezentúl a huszonéves csajokat kergeti, nem erről van szó. Egy negyvenéves gyógyszerésznő az új kedvesem” – vallotta be az orvos, majd házasságáról is említést tett. “Sokat köszönhetek a feleségemnek, hiszen majd’ huszonöt évig voltunk együtt, sokat kaptam attól a kapcsolattól.”

Zacher több részletet nem kívánt megosztani, de egyik ismerőse nyilatkozott a Borsnak: “Valóban nagy szerelem az övék. A munkájuk során ismerkedtek meg. Már hónapok óta együtt laknak. Mónika csinos, magas szőke nő, érdekes, de külsőre hasonló Gábor feleségéhez. Van egy kislánya, vele is jól kijön Gábor, aki már elindította a válást. Mivel azonban ő korrekt férfi, így azt is intelligensen intézi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik