Szórakozás

Balogh Edina nem szégyelli, hogy szoptatja 2 és fél éves kisfiát

Újra és újra felmerül a sokat vitatott kérdés, hol és mennyi ideig szoptathatja egy anya a gyermekét. Néhány éve Bálint Antónia és kislánya kapcsolata kavart nagy port, de manapság talán egyre elfogadóbb a közvélemény, ha az anyatejes táplálás túlnyúlik a kicsi első életévén. Balog Edina két és fél éves kisfia, Noel például még mindig igényli.

“Gyakran találkozom értetlen, néha megvető pillantásokkal. Vannak, akik meg is jegyzik: ‘Ennyi idős és még szopik? Nem kéne hagyni! Nem lesz elég ön­álló.’ Még a családtagjaim is azt mondták: ‘Jaj, Edina, nem kellene már!’ Bevallom, kezdtem is elválasztani egyéves kora körül, de mivel a gyerek lelki békéje azonnal felborult, ezért nem erőltettem. Semmi gond nincs azzal, ha szopik, sőt” – mesélte a színésznő a Ridikülben.

Edina ráadásul keményen megdolgozott azért, hogy legyen teje, babájának pedig ne tápszert kelljen adnia, ami úgy érzi, meghozta a gyümölcsét. “Csak az ő igénye számít, ha kéri, megkapja. Az eredmény pedig magáért beszél: Noelnek soha nem kellett orvosság, orrspray, orrszívás, nem volt beteg” – mondta a sztár.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik