Szórakozás

Már Amerikának is van egy rugdosó riportere

Deborah Norville szerda este egy rangos divateseményen lépte át a józan viselkedés határait. Az Inside Edition 57 éves munkatársa ugyanis bepöccent, amikor egy újságíró átsétált a riportján. Norville épp egy francia tervezővel, Jean-Paul Goude-dal készített videós anyagot, amikor egy, szintén az eseményen dolgozó újságíró besétált a képbe. A riporternő ekkor erősen belerúgott gyanútlan áldozatába, de közben nagyon figyelt arra, hogy a kamerába továbbra is mosolyogjon.

A megdöbbentő esetről a Page Six-nek számoltak be a szemtanúk, akik azt is elmondták, hogy Norvillenek az este folyamán nem ez volt az egyetlen húzása. Több riporter elé is beugrott, hogy meghiúsítsa a kollégák munkáját, ráadásul a hírességek nevét is keverte. Will Smith fia után például azt kiabálta, hogy Willow, pedig így a színész lányát hívják.

A hírt a gawker.com is lehozta, ahol az egyik kommentelő védelmébe vette Deborah-t. Szerinte a vörös szőnyeges partin legalább nem került földre az áldozat, nem úgy, mint a menekülteket rugdosó László Petra esetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik