Szórakozás

Szabó Zsófi: Az volt a feladatom, hogy leporoljam és kifényesítsem magam

A csatornaváltás után műsorvezetéssel próbálkozó Szabó Zsófit egy ideje már nem láthatta a közönség. A Celeb vagyok, ments ki innen! és az After-X után az RTL Klub nem bízott rá más feladatot, ezért kénytelen volt a háttérbe húzódni. Ez idő alatt viszont sínre került az élete. Megtalálta a szerelmet egy korához illő férfi személyében, újra elkezdett lovagolni és sokat fogyott.

“Annak köszönhetően rendeződött a magánéletem, hogy rendeztem magamat is, de nem csak lelkileg. Fogytam egy ruhaméretet, amely szintén fontos volt számomra, a kamera ugyanis kegyetlen és sokszor többet mutat, mint amennyi a valóság” – mondta Zsófi a Blikknek.

A celeb most szombaton feltűnik majd Sebestyén Balázs game show-jában és a híresztelések szerint, ősztől a Hungary’s Got Talent háttérműsorát vezeti, amire bőven volt ideje felkészülni.

„Decemberben, amikor vége lett az After X-nek, hirtelen rám tört az érzés, hogy akkor most hogyan tovább? Azt éreztem, hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy ne legyen feladatom. Évekig éjjel-nappal dolgoztam és a hirtelen jött szabadidőtől megijedtem. 20 éves korom óra a nyilvánosság előtt élem az életem, az elmúlt hat évem egy ámokfutás volt, így végül nagyon jól jött, hogy kicsit visszavonulhattam. Az volt a feladatom, hogy leporoljam, kifényesítsem magam és a polcon beállítsam az első sorba, hogy ha kellek, akkor csak le kelljen venni” – magyarázta a tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik