Szórakozás

Győrfi Pál élvezte a szingliséget, de a családot még jobban

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem álmodozott nagycsaládról, most mégis négygyermekes apuka. Győrfi Pál azt mondja, első fia születése változtatta meg.

“Az az igazság, hogy én szingliként is kifejezetten jól éreztem magam. Ám megismerkedtem Dani – a legnagyobb csemetém – anyukájával és ajándéknak tekintettem, hogy a fiam megszületett. Aztán összejöttem Adriennel, aki három csodálatos gyerekkel ajándékozott meg engem” – kezdte Győrfi, aki idén, őszbe csúszva tudta csak megejteni családi kikapcsolódását.

“Idén a nyár utolsó napjait tudtam egy kicsit a családommal tölteni. Először Adrival utaztam el pár napra Isztambulba, majd pedig a gyerekekkel közösen látogattunk el Felsőtárkányba, ahol egy afrikai stílusú hotelben pihentünk.”

A kikapcsolódás ráadásul meglepetéssel is szolgált Győrfinek, hiszen alig kétéves kislánya, Lilla olyan bátorsággal vetette bele magát a dzsungel játszóház csúszdáiba és kötéllétráiba, mintha mindig is ezt csinálta volna. Egyedül az óriás szurikátától tartotta magát távol.

Fotó: Fénypont Média
Fotó: Fénypont Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik