Szórakozás

Tanfolyammal készül az anyaságra Tatár Csilla

Tatár Csilla (tatár csilla, )
Tatár Csilla (tatár csilla, )

Tatár Csilla pocakjának növekedésével fordított arányban egyre kevesebbet dolgozik, ám egy keddi sajtótájékoztatón elvállalta a műsorvezető szerepét. A műsorvezető boldogan kampányolt a babaápolási termékek mellett, és közben az anyaságra való felkészülésről is nyilatkozott.

“Szeretném felkészült anyukaként fogadni Balázzsal közös gyermekünket. Ennek érdekében beíratkoztam egy felkészítő tanfolyamra, melynek első részén már túl vagyok. Megtanultam a fürdetés, pelenkázás, a bőrápolás és az altatás legfontosabb ismérveit, majd a következő órán a vészhelyzetekről és a megoldásokról okítanak majd ki. Mivel Balázsnak már van két gyermeke, nem lesz újdonság számára egy csecsemő gondozása. Teljes mértékben biztonságban érzem magam mellette, és biztos vagyok benne, hogy mindketten egyenlő arányban foglalkozunk majd a mindennapos teendőkkel” – mondta a Borsnak Tatár.

Tatár Csilla idén májusban jelentette be, hogy babát vár. Blogbejegyzésében őszintén írt arról, hogy évek óta harcolt azért, hogy anya lehessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik