Szórakozás

Lassan gyógyul Szacsvay László felesége

Szacsvay László felesége szinte a csodával határos módon, de túlélte a négyemeletnyi zuhanást augusztus utolsó napjaiban. Az asszony ötödik kerületi otthonuk ablakából zuhant ki ismeretlen okokból, szerencséjére egy kábel tompította a 15 méteres zuhanás erejét. Hosszú idő után, két hete érkezett az első jó hír a kórházból: Claudia magánál van. A Borsnak most sikerült kiderítenie, hogy a nagy titkolózást nem az asszony rossz állapota indokolja. Sőt napról napra jobban van, igaz, lassabban gyógyul a szokásosnál.

A borzalmas zuhanástól súlyos belső sérüléseket szerzett, és csontjai is törtek, rehabilitációja azonban megkezdődött, és gyógytornász is járt már nála. Információink szerint Claudia gyógyulását jelentősen lassítja, hogy hiába van fizikailag jobban, mély letargiába zuhant, enni pedig nem akar, táplálni kell. Azt egyelőre orvosai sem tudják pontosan, hogy ennek fizikai vagy lelki okai vannak, de könnyen elképzelhető, hogy a legjobban mégsem a testét, hanem a lelkét viselhették meg a történtek.

Szacsvay László állítólag továbbra is folyamatosan a felesége mellett van, csupán kutyáját jár haza levinni, vagy a színházba rohan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik