Szórakozás

Lopás miatt jelentették fel Szorcsik H. Vikit

Pénteken délután riporterek, fotósok és testőr kíséretében érkezett meg Szorcsik H. Viki a gyermekeihez, hogy viszontlássa őket. Andriska és Zara apukája szerint az anyuka leginkább az újságcikkek érdekében, mintsem őszinte anyai szándékból kért időpontot tőlük. Ráadásul a rendőrségnek este is akadt dolga a látogatás miatt.

“Miután Viki és kísérete távozott, a gyermekeimmel elmentem vásárolni és játszóházba. Miután hazaértünk és lefürdettem őket, azt vettem észre, hogy valaki ismét az otthonunkban járt és ismét elvitte a gyerekek ruháit. Néhány hete ugyanez történt, akkor Viki beismerte, hogy ő volt a ‘tettes’. Kétszázezer forintért vásároltam mindenből újat. Úgy tűnik, me­gint ez vár rám. Mindenesetre a rendőrségen bejelentést tettem. Augusztus eleje óta hetekig nem kereste őket. Majd egyszerűen csak nem jött hozzájuk, hiába ígérte” – nyilatkozta a Borsnak az édesapa.

A hamarosan szexjelenettel visszatérő Szorcsik H. egyébként korábban elmondta: küzd azért, hogy visszakaphassa két gyermekét, de nem akar visszatérni abba a házba, ahol párja a kicsiket neveli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik