Szórakozás

Az autós hibázott Rékasi Károly szerint

Hónapokkal súlyos motorbalesete után gyorsan gyógyul és már ismét dolgozik Rékasi Károly. A színész a balesetet követően elmondta: teljes két hétre egyáltalán nem emlékszik, közte magára a balesetre sem, ahol motorja egy autóval ütközött.

A Blikk megtudta: a hat csontját is eltörő színészt kihallgatták otthonában a rendőrök, ám érdemi előrelépés azóta sincs. A színművész maga sem érti, miért tart ilyen sokáig a nyomozás. Meggyőződése, hogy az autó sofőrje hibázott a karambolnál, ezért a biztosítóval szemben kártérítési igénye lesz a tönkrevágott szezonja miatt.

“Magam sem értem, mi­ért húzódik ennyi ideig a nyomozás. Még a motoromat sem adták vissza. Pár nappal ezelőtt épp ott autóztam el, ahol a baleset volt. A helyszínt látva van egy határozott elképzelésem arról, hogy mi történhetett. (…) Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára. (…) Évek óta balesetmentesen közlekedem. Semmi másra nem készülök, mint amit bárki más tenne az esetemben. Teljesen máshogy alakult volna az őszöm és a telem, ha nincs ez a karambol. Természetesen lesz kárigényem a kieső bevételek miatt” – mondta a lapnak Rékasi, aki állítja: komoly anyagi veszteséget jelentett neki a több hónapos kényszerpihenő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik