Szórakozás

Hónapokig nem látta kislányát Kunovics Katinka

A Romantic egykori énekesnője egyedülálló anyaként nehéz döntést hozott. Katinka ugyanis három hónapra édesanyjára bízta másfél éves kislányát, hogy ezzel biztosítsa megélhetésüket – derül ki a life.hu interjújából.

“Úgy hozta az élet, hogy nem tudtam itthon maradni, el kellett mennem hajóra dolgozni. Szerencsés vagyok, mert akkor mehetek, amikor kedvem van, szeretnek a társaságnál. A legrövidebb szerződést kötöttem, három hónapig voltam távol. A gyerekre ez alatt anyukámék vigyáztak. Ez volt az első alkalom, hogy ennyi ideig távol voltunk egymástól. Katinka szerencsére jól érezte magát a szüleimmel. (…) – mesélte az énekesnő, akinek gyermeke apjával már korábban megromlott a kapcsolata.

Kunovics Katinka azonban már itthon van, és miután kislánya is újra hozzászokott édesanyja jelenlétéhez, az énekesnő egykori kolléganőjével hazai visszatérésre készül.

“Az első fél óra úgy telt el, hogy bújt előlem, majd szép lassan feloldódott. Meglepődött, hogy megint itthon vagyok, és eszébe jutott minden közös pillanat. Azóta még jobban össze vagyunk ragadva, el sem enged, még a mosdóba is követ. Jó lenne, ha többet nem kellene ennyi időre elhagynom. Völgyi Zsuzsival, Katinka keresztanyjával tervezzük, hogy itthon közös zenei projektbe fogunk” – osztotta meg terveit a lap újságírójával az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik