Szórakozás

Király Viktor az amerikai Voice-ban szerepel

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

A negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as “Év Hangja”, Király Viktor úgy döntött, hogy szülőhazájában, Amerikában is szerencsét próbál. A Magyarországon már befutott énekes a kinti The Voice tehetségkutatóba jelentkezett és került be. Viktor a Facebook-oldalán posztolta a hírt, és arra kérte a rajongóit, hogy szeptember 21-től szurkoljanak neki a kinti műsorban is.

Sokan érdeklődtek hogy mit keresek ennyit az USAban!? Itt a válasz… Gondoltam szerencsét probalok és jelentkeztem az amerikai Voicera! Szeptember 21-tol kiderul hogyan is sikerült. Remelem nezni fogjátok es szurkoltok nekem ahogyan 8-éve ezelőtt is megtettétek. Mutassuk meg hogy mit tudunk… ‪#‎TheVoice‬. “Psyched to announce that I have auditioned for The Voice Season 9. Tune in September 21 #TheVoice “

Király Viktor egyébként New Yorkban született, 1999-ben édesanyja betegsége miatt költöztek vissza Magyarországra. Viktor azóta, tizenhat éves kora óta beszél magyarul. Később a Megasztárban fedezték fel, és komoly zenei karriert futott be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik