Szórakozás

Harangozó Teri 100 milliós örökséget hagyott hátra

Bár nyugdíja alig érte el a hatvanezer forintot, milliós összeget spórolt össze idős korára a kedden, életének 72. évében súlyos tüdőbetegségben elhunyt Harangozó Teri. A Blikk úgy tudja, hogy az énekesnő hozzátartozói közel 100 milliós örökségre, jogdíjaira számíthatnak.

Teri kényelmes, de előrelátó polgári életet élt XIII. kerületi, közel 100 négyzetméteres otthonában, amely most a már szintén elhunyt testvérei gyermekeire száll. Nem szórta a pénzt, mindig próbált félretenni.

“Terike tisztességes polgári életet tudott élni, volt egy autója, eljutott Hévízre, a gyógyfürdőbe, nem voltak anyagi gondjai, de nem is szórta a pénzt, naponta főzött, nem járt étterembe, nem dohányzott. A megjelenésére mindig nagyon odafigyelt, smink és tökéletes frizura nélkül a kutyusát sem vitte le sétálni. Gyönyörű nagy 3 szobás lakásban élt, amit maga tartott rendben, évente párszor hívott egy asszonyt a nagytakarításhoz. Sohasem mondta Terikém, hogy végrendelkezett volna vagyonáról. A közönségen kívül a családjának élt, úgy tudom, unokahúgaira hagyta mindenét. (…) Tizenhétezer forinttal ment nyugdíjba, de szerencsére az utóbbi időben már spórolni is tudott, mert havi 4 fellépése biztosan volt, és 100 ezer forint alatt nem ment el, viszont mindig élőben énekelt kristálytiszta hangján. Jogdíja nem volt sok, évi 150-200 ezer forint, de négy éve a Tisztelet Társasággal 60 állomásos turnéja után hárommillió forintot a bankba tett vésztartaléknak” – mondta a Blikknek Terry Black, az énekesnő közeli barátja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik