Szórakozás

Újabb magyar tánccsapat áll a világsiker kapujában

A Freelusion már csak néhány szavazatnyira van attól, hogy bekerüljön az America’s Got Talent döntőjébe, ahol a 10 legjobb produkció küzd majd a fődíjért.

Az Attraction két évvel ezelőtti sikere után, most újabb magyar csapat válhat világhírűvé egy tehetségkutatónak köszönhetően. A Papp Tímea által koreografált Freelusion előadásait a táncosok és a grafikusok közös munkája teszi különlegesség. A csapat eddigi produkciói mind-mind lenyűgözték a zsűrit, akik között ott ül a szupermodell Heidi Klum, Mel B, Howard Stern, Howie Mandel és extra bíraként az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris is.

A tánccsapat legutóbbi showjában a látványos koreográfia, és a lélegzetelállító interaktív 3D grafika mellett egy igazi robot is szerepet kapott, illetve virtuális valóság technológiával egy “virtuális robot” is életre kelt. Ez még az amerikai televíziózás történetében is egyedülálló, ezért a zsűri szinte biztosra veszi a továbbjutást. A döntőbe jutásról azonban már csak a nézők döntenek, így néhány nap múlva kiderül, hogy a Freelusion meddig menetel az America’s Got Talentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik