Szórakozás

Meghalt Harangozó Teri

A legendás énekesnő haláláról a Bors számolt be, miután Terry Black közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

72 éves volt.

A különleges hangú énekesnő három héttel ezelőtt került kórházba. Az első hírek szerint hátsófali szívinfarktusa miatt hívták ki hozzá a mentőt, később kiderült, hogy mellkasi panaszokkal kezelik és tüdőproblémái miatt is vizsgálják. Harangozó Terit meg is műtötték, de az operáció után hosszú ideig nem tért magához. Barátai és a rajongók aggódva várták a fejleményeket. A legfrissebb beszámolók szerint az énekesnő kezdett jobban lenni az utóbbi napokban, szervezete azonban úgy tűnik még se bírta tovább.

Update: Harangozó Teri halálának hírét a család is megerősítette az MTI-nek.

Gondoskodó szeretete, a végső napokig kitartó szórakoztató humora, gyönyörű hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, közönségének

– áll a közleményükben.

Harangozó Teri az 1965-ös “Ki mit tud?” felfedezettje, a 70-es és 80-as évek ikonikus magyar énekesnője volt. Állandó szereplője volt a táncdalfesztiváloknak, és 1966-ban hazánk első aranylemezének tulajdonosa is lett a Minden ember boldog akar lenni című dallal. Legismertebb dalai: Mindenkinek van egy álma, Minden ember boldog akar lenni, Minden nap, Sose fájjon a fejed, Azok a szép napok, A zápor, Szeretném bejárni a Földet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik