Szórakozás

60 milliót keresnek a stábtagok a TV2 producerén

24.hu
24.hu

2015. 09. 08. 06:19

24Botrány van kialakulóban a TV2 nagy sikerű gasztroműsora, A konyha ördöge körül. A producer, Winhoffer Katalin állítólag nem fizette ki a teljes összeget, összesen 60 millió forintot annak a cégnek, amelyiket felkérte az éttermek átváltoztatásáról szóló show legyártására. Ennek köszönhetően számtalan stábtag vár egy ideje a pénzére, pedig a munkájukat már hónapokkal ezelőtt elvégezték. Állítólag sokáig a műsor arcának, Bereznay Tamásnak sem utalták át a kialkudott gázsit – írja a Blikk.

A konyha ördöge egy úgynevezett AFP, azaz külső gyártású műsor, amely azt jelenti, hogy szponzorpénzből készül. A megvalósulásukhoz a műsor producere teremti elő a szükséges teljes anyagi hátteret olyan hirdetőktől, amelyek természetesen a csatornának az üzleti érdekeit sem sértik. A fizetéselmaradás miatt mindenki Winhoffert okolja, ő pedig azzal indokolja a csúszást, hogy a szponzorok nem fizették még ki a megállapodásban szereplő összegeket neki, ezért ő is fizetésképtelen.

“Igen, van egy elszámolási vitánk; vitatjuk, hogy tartoznánk. Bereznay Tamást pedig kifizettem!” – reagált a lapnak felindultan a producer, majd valószínűleg rájött, hogy többet mondott, mint szeretett volna, és közölte, hogy az újságíró az ügyvédjével folytathatja a beszélgetést.

A TV2 nem kívánta kommentálni az “alvállalkozók vitás ügyét”.

 

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.