Szórakozás

Szorcsik H. Viki: Akkor telt be a pohár, amikor megütött

Szorcsik-H(430x286).jpg (Array)
Szorcsik-H(430x286).jpg (Array)

Szorcsik H. Viki már közel három hete nem láthatta két kisgyerekét, miután apjuk egy láthatás után nem adta vissza őket. A fiatal édesanya korábban elhagyta párját, mivel kapcsolatuk állandó veszekedésekből állt, a férfi ráadásul meg is verte őt.

“Sorban jöttek a kicsik, és állandóan a négy fal között ültem. Úgy kellett elkéredzkednem tőle, hogy a barátnőimmel találkozhassak, míg ő minden hét végén kimaradt. Soha nem mentünk el vacsorázni, egy szál virágot sem kaptam, a párom nem segített a háztartásban sem, viszont ok nélkül egyre féltékenyebb lett. Sokszor elvette a telefonomat, hogy megnézze, kivel beszélek. Volt, hogy mérgében tört-zúzott. Augusztusban rávettem, hogy utazzunk el együtt egy vidéki fesztiválra, gondoltam kettesben rendbe hozzuk a kapcsolatot. Sokan felismernek, én pedig kedves természetű vagyok, hamar barátkozom. Egy szórakozóhelyen a párom meglátott néhány férfival beszélgetni. Ettől kiborult, a Tisza partján rugdosni kezdett és megütött. Szerencsére egy közös ismerősünk lefogta” – mesélte a Blikknek Viki, aki az elmúlt hetekben már mindenhol járt, hogy visszakaphassa gyerekeit.

Ugyanakkor Andriska és Zara édesapja tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna anorexiával küzdő párjára: “Akár a hazugságvizsgálatot is vállalom, mert soha nem bántottam a gyermekeim édesanyját. A bíróságtól kifejezetten kérni fogom a poligráfos vizsgálatomat” – mondta Viki exe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik