Szórakozás

Ha nem tetszik, nyald ki! – megnéztük az RTL Klub randi show-ját

Ezt lehetett hallani tegnap este többször az RTL előtt ülve. A mondat hivatalosan úgy hangzott, hogy “Ha nem tetszik, nyomd ki!”, de a harminc lány egyszerre üvöltözéséből az egyszeri tévénéző leginkább ezen szórakozhatott.

Az őszi programindító műsortól azt várja az ember, hogy lenyűgözzön, szórakoztasson és elterelje a gondolatait arról, hogy már megint emelkedni fog a fűtésszámla a következő hónapokban, rezsicsökkentéstől függetlenül.

Na, ezt a néhány elvárást nem sikerült Istenes Bencének teljesíteni a Vigyél el! című párkereső show-ban. Azért írom itt Istenes Bencét, mert talán ő volt a leghiteltelenebb az egész műsorban. Előre megírt poénok legnagyobb hátránya az, ha rosszul és hiteltelenül sülnek el, akkor azok kellemetlenek lesznek.

Ezek a poénok nagyon kellemetlenek voltak.

vigyel-el_rtl_02

Fotó: RTL Klub

Nyilván ha már egy műsor promója uncsi, nem sikerül fél percbe három ütős jelenetet összeválogatni, akkor baj lehet.

A lányokat változatosan válogatták össze, volt köztük husi és műcsöcsű is és egyes egyedek között még az értelem szikrái is megcsillantak.

Az egész műsor egy húspiacra hasonlított, ahol a középre beállított árut kellett mustrálni. Ha valakinek nem jön be a pasi, nyom egy gombot, amitől pirossá változik a dobozkája, ezzel jelezve, hogy fújj, ez egy szar pasi.

Finoman szólva is megalázó minden piros doboz felvillanása, de mégis sokkal inkább magukat alázzák meg a pasik. A jelentkezőket három körben kell kipontozni, az első a személyes benyomás, a második egy kisfilm, a harmadik meg egy borzalom.

A kisfilmek természetesen nagyon jók, de ez már alap egy RTL-es műsorban, maximálisan elérik a Való Világ kisfilmek színvonalát.

A játék harmadik körében egy “produkciót” mutatnak be, ami a legrosszabb Csillag születikes pillanatokat idézi. Volt itt tánc, pizzakészítés és energiával gyógyítás is.

Minden pillanat fájt.

RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A műsor egyetlen vicces pillanata az volt, mikor az egyik jelölt a kisfilmjében arról beszélt, hogy már nagyon szeretne családot és gyerekeket, a nőkben már azt keresi, hogy kiből lehetne a legjobb anya. Erre a végjátékában, mikor már csak két lány közül kellett választania, Istenes azt mondta, hogy jól gondolja meg a választását, mert az egyik go-go táncos. Vett egy nagy levegőt és kimondta a nevet. Hurrá! A pasi megfogta a lány kezét, a szemébe nézett és azt mondta: Remélem te vagy a go-go táncos! Félreértés ne essék, biztos csak a gyerek jövőbeli művészeti vénájáért aggódott.

Mindegyik férfi talált magának nőt, akivel Cupido Beachre indulhattak randizni.

A műsorból nem derült ki, hogy hol van ez a hely, így muszáj vagyok jövő héten is odakapcsolni, de esküszöm, csak addig, amíg elárulják, hogy hol van ez a Cupido Beach.

Vagy szarjam le?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik