Szórakozás

VV Dennis Fanniról: “Mit vártam ettől a nőtől?”

VV-Fanni-es-Dennis(960x640).jpg (vv fanni, vv dennis, vv7, )
VV-Fanni-es-Dennis(960x640).jpg (vv fanni, vv dennis, vv7, )

Szakított a VV7 álompárja. Fanni és Dennis szerelme nem ért meg túl hosszú időt, de ez épp elég volt ahhoz, hogy az egykori finalista fiú kiboruljon, és Facebook-oldalán fejtegesse a kapcsolatuk megromlásának okait.

“Fannival végleg véget ért a kapcsolatunk!!! Az interjuba mindent elmond mit jelentettem neki!! Èn tényleg szerettem öt!! Itt elmondja mit érez iràntam! De 3 héttel ezelőtt kidobott,és azóta azt várta volna el hogy én fussak utána!! Egy próbát tettem de sajnos nem jött össze!! Viszont az ő elmondása szerint nem is vagyok már az esete és nem is volt belém szerelmes!!

Szóval kérdezem én akkor mit várt tőlem egy olyan nő akinek 3 naponta változik a véleménye! Azóta talált vkit akivel egy óra telefonbeszélgetés után,rajött jobb és viccesebb mint én és le is ugranak Siófokra reggelizni!! Ő mèg élni akar bulizni szajfeltöltès műhaj stb. Most kérdezem én mit vártam ettől a Nőtől!!! Aki folyamatosan féltékenykedik provokàl és hülyére veszi az embert!!! Szóval úgy érzem ezt lekellet írnom nektek hogy mi is az igazság!! Lehet én voltam a hülye hogy egy ilyen nőre pazaroltam az energiàmat!! De nem baj az élet megy tovább!!” – olvasható Dennis bejegyzésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik