Szórakozás

Rendőrség vizsgálja Kelemen Henrietta karambolját

A szépségkirálynő tegnap ütközött nyereményautójával a kilencedik kerületben. Kórházba szállították, de már jobban van.

Mint megírtuk, szerdán a nyereményautójával szenvedett balesetet szerdán reggel Kelemen Henrietta. A 2014-es Miss Universe királynő járművébe a Viola és a Tűzoltó utca sarkán rohant bele egy másik autó. A szépségkirálynőt mentő vitte kórházba, ahol kivizsgálták.

“A Tűzoltó utca végén található üzletbe tartottam. Megálltam a kereszteződésben, alaposan szétnéztem, és úgy gondoltam, átérek még a kereszteződésen. De a jelek szerint gyorsabban jött a kelleténél, az autóm hátuljának nekiment. A kocsi másik oldala is összetört hátul, nekilökhetett valaminek. Kétoldalt kinyíltak a légzsákok. Sokkoló volt. A fejfájásom miatt is javasolták, vizsgáltassam ki magam. Koponya-CT-n, hasi ultrahangon, gerincvizsgálaton is átestem. Még most is a hatása alatt vagyok, nagyon megijedtem, és megrázott ez a dolog” – magyarázta a lány a Borsnak, akit a helyszínen, sőt a kórházban is meghallgattak a zsaruk. 

A rendőrök a lapnak elárulták: a balesetben egy fő sérült meg, szakembereik vizsgálják, ki hibázhatott. A helyszíni fotókon azonnal világos, egy úgynevezett egyenrangú útkereszteződésben történt a baleset. Heni szerint jobbról hajtott bele egy autós. Más kérdés: a jobbkéz-szabály miatt neki lett volna elsőbbsége, de a királynő elmondása alapján ő úgy mérte fel, átér majd előtte, az autó azonban gyorsabban jött a vártnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik