Szórakozás

Gombos Edina törölte magát a Facebookról

Egyetlen gombnyomással 31 ezer rajongójával szakította meg a kapcsolatot a TV2 műsorvezetője.

Gombos Edina néhány hónapja teljes családjáva az Egyesült Államokba költözött, eladták magyar házukat, és a tengerentúlon íratták be kislányukat iskolába. A TV2 szülési szabadságon lévő műsorvezetője nyilatkozataiban mindig hangsúlyozza, hogy a költözése nem végleges, csupán néhány évig tart, és azután újra szívesen dolgozna a csatornánál.

A Bors szerint azonban sokat sejtet, hogy Edina törölte hivatalos profiljának regisztrációját a Facebookról, ahol korábban 31 ezer rajongóval tartotta a kapcsolatot. Mindeddig aktív felhasználója volt a közösségi médiának, ahol annak ellenére informálta élete alakulásáról kedvelőit, hogy férjével és két gyermekével Floridába költözött. Családi fotók, bejegyzések és helyzetjelentések, amit ezentúl nélkülözniük kell a magyar rajongóknak az Aktív volt műsorvezetőjétől.

“Köszönöm az aggódást, minden a legnagyobb rendben van velünk. Szeretnék ebben az új élethelyzetben maximálisan a családomra koncentrálni, ezért döntöttem úgy, hogy egy időre felfüggesztem a jelenlétemet a legnagyobb közösségi oldalon, részben azért is, mert gyakran a megkérdezésem nélkül születtek belőle cikkek, tele téves, vagy félinformációkkal” – nyilatkozta a lapnak a TV2-n keresztül Gombos Edina, akit szépségkirálynő válthat az Aktívban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik