Szórakozás

Tóth Gabi összejött egykori mentoráltjával

Az énekesnő sokáig tagadta, de végül egy romantikus fotóval bizonyította, hogy gyengéd érzelmek fűzik Trap kapitányhoz.

Tóth Gabi az X-Faktorban ismerte meg a Tha Shudras zenekart, amelynek frontemberével már akkoriban elég szoros barátságot kötött. A tehetségkutató után sem szakad meg a kapcsolatuk, hiszen Gabi a csapat menedzsere lett, ezzel magyarázta a közös fotókat is. Azóta a pletykák többször is összehozták Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tibivel, de az énekesnő tagadott. Azt állította, hogy csak barátság van köztük, és azzal védekezett, hogy Tibinek barátnője van. A közösségi oldalukat elárasztó összebújós szelfik azonban másról árulkodtak.

Gabi legutóbbi fotója pedig minden kétséget eloszlatott. Az intim hangulatú képen a félmeztelen Trap kapitány puszit nyom az énekesnő fejére, aki egy szívecskével kommentálta a dolgot. A nyilvános képhez többek között Gabi nővére, Vera is hozzászólt, dicsérve a szép párt.

A Bors éppen ezért érdeklődve hívta fel az énekesnőt, hogy érzelmeiről kérdezze: “Nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott, de a magán­életemet most már megtartom magamnak” – mondta a lapnak Gabi, aki nem is tagadta a dolgot.

Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik