Szórakozás

Hamvaiból támad fel Völgyesi Gabi

Három és fél évig tartó édes kényszerpihenő után tért vissza a Unique.

Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám nem csak férj és feleség, hanem munkatársak is, hiszen közösen irányítják együttesüket, a 15 éves Unique-ot. A formációról az elmúlt években feltűnően keveset lehetett hallani, aminek legfőbb oka a gyermekek érkezése volt.

“Martin 2012-ben, Eliot 2014-ben, egymás után születtek. Tudatosan szerettük volna, hogy ne legyen köztük nagy korkülönbség. Azzal azonban nem számoltunk, hogy az anyai és apai teendők a vártnál is sokkal több elfoglaltságot jelentenek. Mindkettőjüknél nagyon kemény volt az első fél év, akkor szó szerint 24 órás felügyeletre volt szükség, és azóta is minden léptükre oda kell figyelnünk. Ők határozzák meg a bioritmusunkat, a munkát, és az ihletek áramlását. Mivel a férjem több zenei munkája mellett a Unique zeneszerzője és zenekarvezetője, muszáj volt lassítanunk egy kicsit, mert egyszerűen nem bírtuk volna a tempót” – mondta Völgyesi Gabi, aki az elmúlt három és fél évben is sokat koncertezett, de új dalt csak most adtak ki.

“Óriási boldogság számomra, hogy három és fél év kihagyás után végre újra saját számmal jelentkezhettünk. Olyan érzés, mintha a hamvaimból támadnék fel, nagyon élvezem a pezsgést. Féltem attól, hogy elveszítjük a rajongóink bizalmát a szünet miatt, de szerencsére nem látok ilyen problémát. A hétvégi élő koncertünkön már sokan velünk énekelték a Magadban keresd szövegét, és tegnap még vásárlás közben is megállítottak, hogy gratuláljanak” – tette hozzá az ügyvédként is dolgozó énekesnő, akit trágár levelekkel zaklatott egy nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik