Szórakozás

Gyönyörű menyasszony volt Pordán Petra – fotók

A rádiós műsorvezető Szicíliában lazít a mesébe illő esküvő után.

Pordán Petra és Balogh Tomi immáron feleségként és férjként mutatkoznak be Szicíliában. Egy nap pihenő és csomagolás után a frissen egybekelt fiatalok nászútra indultak, a nagy nap emlékét pedig soha nem feledik.

“Meseszép volt minden, Domonyvölgyben, a gödöllői dombság közepén mondtuk ki az igent, csodálatos környezetben. A szabadban felállított kis kapu alatt házasodtunk össze, amerikai filmekben lát ilyesmit az ember. Mire a hintóval odaértünk, már mindenki elfoglalta a helyét. A ruhámat Léber Barbitól kaptam. Cooky is segített, hogy jó hangulat legyen a lagzi alatt. Fél hétkor kapcsoltuk le a zenét, akkor még bőven táncoltak a vendégeink, mi reggel fél nyolcra értünk haza, őrületesen jól sikerült a buli. Természetesen meghívtam a SportKlubos lányokat is, akikkel együtt csináljuk a Helló, Angyalok! című műsort. Ott volt Aryee Claudia, vagyis Tücsi és Tóth Laura is, mindkettőjük ruhája vonzotta a tekinteteket. Imádjuk, hogy Tücsi mindig énekelni szeretne, de a mikrofonhoz nem jutott el” – mesélte az újdonsült feleség.


Fotó: RedLemon 

Pordán Petra és férje nemcsak a Music Fm-nél dolgoznak egy helyen, hanem a SportKlubnál is, hiszen Tomi az esti műsorban kommenteli a friss sporthíreket, Petra pedig a Helló, Angyalok! csinos különítményével próbál ki újabb és újabb sportokat.

“Szicíliában nyugodt kikapcsolódásra vágyunk, ám a sportszeretetünk itt is megmutatkozik, biztosan kipróbálunk valamilyen extrém kalandot” – tette hozzá Petra, aki nemrég még döbbenetes fotókon pózolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik