Szórakozás

Aleska arcra vágódott a forgatáson

Az egykori pornószínésznő másodpercekig nem mozdult, és a hangját sem lehetett hallani, miután jókorát esett az Ezek megőrültek! felvételén.

A Kék Szúnyogok csapatának bevállalós hölgytagja, Aleska Diamond hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a Roller Rally elnevezésű feladatba az Ezek megőrültek! forgatásán, ahol egy lejtős pallón kellett a kétkerekűvel legurulniuk a játékosoknak.

Mindenki két kört ment, Aleska pedig úgy felbuzdult az első próbálkozása sikerén, hogy a másodiknál eltaktikázta magát, és a rolleren átesve lendületből arcra vágódott. Hatalmas volt az ijedség, mert másodpercekig nem mozdult, és a hangját sem lehetett hallani. Csapattársai, Zámbó Árpy és Varga Viktor odarohantak hozzá, Tilla is aggódva sürgölődött, hogyan segíthetne. Aleska – köszönhetően a védőfelszerelésnek – megúszta az esést egy jókora horzsolással.

“Hatalmasat estem, és nem mertem megmozdulni, mert nem tudtam, hogy nincs-e nagyobb baj. A csípőcsontomat ütöttem be, eléggé vérzett, úgyhogy innentől egy vastag ragtapasszal játszottam végig a hetet. A heg halványan megmaradt, így örök emlék lesz számomra az Ezek megőrültek” – magyarázta a Blikknek Aleska.


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik