Szórakozás

Ezek megőrültek: Győzike sárga malacként csúszott vissza a TV2-re

Elrajtolt a celebshow harmadik évada.

Mától hat héten keresztül szórakoztatja celebekre kiéhezett nézőit a TV2 az Ezek megőrültek című produkcióval.

Tilla és Majka műsorvezetése mellett ezen a héten a Kék Szúnyogok (Aleska, Varga Viktor és Zámbó Árpy) és a Sárga Malacok (Baukó Éva, Győzike és Bárdosi Sanyi) csapnak össze a celebalázó feladatok teljesítése során.

A csúszás-mászás, krémes dobálás, keréken forgás és egyéb indokolatlan feladatok mellett nem lehet szó nélkül hagyni Gáspár Győző aranyköpéseit sem. A műsort egyelőre a hátán cipelő showmannek nem sikerült eltalálni expornós ellenfele nevét, így a többiek igen jól szórakoztak az Alacska megszólításon, de a pörgés közbeni imádkozása sem volt utolsó.

Sőt, legnagyobb meglepetésre – Zámbó Árpyval ellentétben – még a Nemzeti Dal költőjét is meg tudta nevezni, és az is kiderült, hogy a brit uralkodó Nógrádmegyeren egyszerűen csak “Erzsike”. A Pitagorasz tételbe mondjuk beletörött kicsit a bicska, ellenben még a beugratós kérdésben is jobban szerepelt, mint a Zámbó család újkori büszkesége.

 

Kicsit más vízekre evezve azt mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy a designhoz a lányok bikinis idomai tettek hozzá legtöbbet, de azért Árpy és Győzike sztreccs ruhája sem mondható éppen mindennapi látványnak. Szerencsére – tegyük hozzá gyorsan. 

Összességében elmondhatjuk, hogy nemcsak Gáspár Győző nem brillírozott az extralight műveltségi vetélkedőn, hanem Aleskának és Baukó Évának is sikerült alulmúlni egymást és önmagukat.

Mindenki fusson amerre lát, de holnap nemcsak az iskolaév kezdődik el, hanem a műsor is folytatódik, így a mai adásban győztes Malacok holnap újra bizonyíthatják rátermettségüket, bátorságukat és éles eszüket. (NEM!)

Már alig várjuk, ugye önök is?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik