Szórakozás

Gáspár Laci megint pánikrohamával küzdött

Az énekes a Sztárban sztár miatt szenvedett, de már egy korábbi műsor is előhozta szorongásait.

Gáspár Laciról már a Celeb vagyok, ments ki innen! realityjéből is kiderült, hogy klausztrofóbiás és valósággal pánikolt, amikor egy föld alatti dobozba zárták. Most hasonlókat élt át, mikor a Sztárban sztár előkészületei során arcmintát vettek tőle.

“Speciális fogászati alginátot használunk, valamint gézgipsz csíkokat, amelyek segítségével egy valóságos mellszobrot készítünk el. Ez egy teljes arcmintavétel, elölről-hátulról. Természetesen, ha valaki előre jelzi nekünk, hogy klauszt­rofóbiás, próbáljuk megnyugtatni, olyan zenét betenni a mintavétel alatt, amilyet szeret, segítünk elterelni a figyelmét. De sajnos meg kell várni, amíg a maszk megköt” – árulták el a szakemberek, Rausch Brigitta és Volentics Ádám

Lacinak két órán keresztül kellett tűrnie a megpróbáltatásokat, amit már a korábbi évadok szereplői is nehezen viseltek. “Nagyon szenvedtem! Totál kikészültem, főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit; nagyon rosszul lettem” – mesélte kínzó élményéről a Blikknek az énekes.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik