Szórakozás

Utálja a luxuslakását Kelemen Anna

Az egykori pornószínésznő arról panaszkodott, hogy milliókat fizetett egyetlen éjszakáért.

Kelemen Anna hosszú évek után megvált rózsadombi garzonjától, ahová számos pikáns emlék is kötötte. Helyette megvennie álmai otthonát, távol a város zajától, egy exkluzív lakóparkban, amely saját focipályával is dicsekedhet. Az egykori pornószínésznő új lakásában két fürdőszoba, hatalmas nappali, lounge, terasz, gardróbszoba, egy gyönyörű háló, valamint egy tekintélyes amerikaikonyha is található. Neki azonban mégsem elég jó a hely.

“Kialakult életem, bioritmusom van, így rendszerint délutáni és esti órákban néztem meg ezt az otthont, amelyet később meg is vettem. A bajok a költözésem utáni napon kezdődtek. Az összes holmimat áthoztam a leendő otthonomba, az örömöm azonban csak néhány órán át tartott. Tudni kell, hogy rendszerint 11-ig alszom – de itt a nappal együtt kellett ébrednem! Keletre néz minden ablak, és vakítóan tűznek be a napsugarak. Persze, van sötétítő, függöny, de ezek bármilyen jók is, rajtam sajnos nem segítenek, nekem tökéletes sötétség kell a pihentető alváshoz. Ez az egyetlen, amit nem tudok nélkülözni. Képtelen voltam megmaradni, nekem a fény a legnagyobb ellenségem” – panaszolta a Borsnak Kelemen, aki már az első ott töltött éjszaka után összeszedte a motyóját, és átmenetileg a szüleinél húzta meg magát.

Anna egyébként a kiadásai miatt gépjármű nélkül maradt. Ha később arra kerülne sor, hogy új luxuslakásából menjen be a városba, hosszú gyaloglás és egy kemény emelkedő megmászása várna rá ahhoz, hogy eljusson a buszhoz.

“Ez a kisebbik bajom, ha hiszik, ha nem, nem okoz problémát tömegközlekedést igénybe vennem. Az bánt, hogy több milliót fizettem ki egyetlen éjszakáért” – tette hozzá. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik