Szórakozás

Hien sosem fordít hátat Európának

Az énekesnő a napokban látogatott haza Amerikából.

Hien májusban költözött ki Bostonba, hogy a világ egyik legnevesebb zenei intézményében, a Berklee College of Musicban tanulhasson, ahová évekkel ezelőtt nyert felvételt. A fiatal énekesnő azóta rengeteg élménnyel és új baráttal lett gazdagabb, de azt mondja, mindig is az otthona marad a szíve csücske.

“Még csak tapogatózom az új környezetben. Már megtaláltam a kedvenc ázsiai éttermeimet és boltjaimat. Amerika szuper ország, igazi multikulturális közeg, de Európát sosem cserélném el érte. Mindent megteszek, hogy párhuzamosan működjön a suli és az itthoni karrierem. Hogy egyelőre sikerült, arra példa az Armel operafesztivál hivatalos dala, melynek én írtam a zenéjét. Nagyon büszke vagyok erre a munkára” – mesélte a Borsnak Hien, aki már a kollégiumot is megszerette.

“Az első szemesztert a kollé­giumban töltöm. Bár nagyon ódzkodtam a közös szobáktól, de rájöttem, nincs is ennél jobb, mert így könnyebben ismerkedem. Mindennap megy a közös zenélés a csúcstechnikával felszerelt, ingyenes iskolai stúdióban, ráadásul egy szuper konditerem is van” – árulta el az első amerikai bemutatkozó koncertjén is túl lévő énekesnő.

Megvolt az els koncertem a Berkleen. :) Annyira fel vagyok tltve!!! Csoman eljttek s annyira nyitottak s j fejek…

Posted by Hien on 2015. augusztus 5.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik