Szórakozás

Havas Henrik válthatja Hajóst

Havas Henrik (Array)
Havas Henrik (Array)

A Sztárban sztár távozó zsűritagja helyét nem akárkivel pótolja a TV2.

Hamarosan rajtol a csatorna szórakoztató showműsorának harmadik évada, aminek szereplőiről már lerántották a leplet. A hat női versenyző nem más, mint Tóth Gabi, Wolf Kati, Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata és a Nyári lányok. A férfi mezőnyben pedig Gáspár Lacit, Csonka Andrást, Varga Győzőt, Bebét, Rácz Gergőt és Peter Srámeket láthatjuk hétről hétre átváltozni.

A négytagú zsűri is változik idén, hiszen Hajós András távozott a műsorból. A hivatalos bejelentés szerint azért szorítja háttérbe a tévézést, mert a számára fontosabb projektek miatt már nem jutna rá ideje, de a pletykák alapján Hajós öntörvényűségének is köze volt a szakításhoz.

A TV2 azonban újabb nehéz esettel próbálkozik, a Blikk információi szerint ugyanis Havas Henrik ülhet az ítészek közé, aki egykor éppen azért távozott a Mokka műsorvezetői székéből, mert élő adásban bírálta főnökeit. A csatorna egyelőre nem erősítette meg a hírt.

“Hatalmas az érdeklődés a Sztárban sztár harmadik év­ada iránt, folyamatosak a találgatások a műsorban részt vevő sztárok kapcsán. Azonban még nincs itt az ideje, hogy felfedjük a zsűri névsorát” – árulta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs veze­tője.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik