Szórakozás

Erdélyi Mónika külföldi férfit szeret

A műsorvezető nem bánja, hogy nyugta van és nem kell mindig a háziasszonyt játszania.

Miután 2009-ben véget ért a kapcsolata Mukli Gyulával, Erdélyi Mónika újra szerelmes. A talkshow-királynő ezúttal egy külföldi férfi oldalán találta meg a boldogságot, de nem szívesen beszél róla sokat.

“Ő külföldi, és semmilyen formában nem szeretne szerepelni. Én sem szeretném. Nem vesz részt a családi programokban. Kint szoktunk találkozni, mentem tavaly, tavalyelőtt, most ő jön. Megvan a vonzereje annak, ha együtt laksz a másikkal, de persze az is lehet jó, ha néha nyugtod van, nem kell mindig a háziasszonyt játszani. De nem olyan jó, hogy nincs itt. 2013-ban egy barátnőmmel voltam nyaralni, akkor ismertem meg. A barátnőm rokonságából az egyik családtag. Ennyi! Megfogadtam, hogy soha többé nem tárulkozom ki. Annyit bántottak, ezt érték el vele” – mondta a Borsnak adott interjújában Mónika, aki a tökéletes partnerről is beszélt.

“A párkapcsolat lényege, hogy össze kell fésülni az igényeket. Nekem mi fontos, mi hiányzik belőlem, ami benne megvan, amit tőle várok. Össze kell fésülni, mint egy matekpéldát. Tudom, hogy prózaian hangzik, de ez van. Kemény. Igazából nem szeretem azt, amit a szerelem jelent. Az csak egy légypapír! A szerelem két embert egymás karjába lök, nem egy józan állapot, az csak előszoba, amin átjutsz abba, ami tényleg alapja az életnek. Soha senkit nem szeretünk önmagáért. Azért szeretünk valakit, amit nyújtani tud számunkra” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik