Szórakozás

Majka keményen nekiment az őt kritizáló DJ-nek

A rapper közösségi oldalán osztotta ki a Curtissel közös koncertjét degradáló Nagyembert.

Majka kicsit sem finomkodott, és szép hosszú, de annál cifrább monológban osztotta ki a dj-ként tevékenykedő, az egyik kereskedelmi rádió mixeit is készítő Kovács “Nagyember” László. A leginkább retróban utazó lemezlovas ugyanis Facebook-oldalán keményen kritizálta Majka és Curtis egyik felllépését, és tulajdonképpen egész munkásságukat.

“… Nem tudtam összerakni, hogy egy “rapper”, aki a bulvár sajtó szerint évente 40 milliót keres (és merő véletlenségből egy ex-Playboy nyuszival él együtt) miért próbálja meg eladni a kapucnis gettó rapper stílust. A negyven milla, meg a “lentről-jövök-megélhetésért-rappelek-én-vagyok-a-rohadt-társadalom-megmondóembere” nem passzol össze. Marhára nem. Ha Majkáék tisztában lennének a trendekkel (lehet, hogy tisztában vannak, de nem élnek vele, viszont akkor még nagyobb a baj), akkor tudnák, hogy odaát már kitalálták erre is a megfelelő imázst: a pimp-es hip-hop-ot. (…) Száz szónak is egy a vége: igazi ruppótlan, rutinból ledarált, koncepció nélküli, hiteltelen produkciót láttam. Sajnálom azokat, akik ilyeneken kénytelenek felnőni, szocializálódni” – írja többek közt bejegyzésében a DJ.

Majkához hamar eljutott a kéretlen vélemény híre, és saját közösségi oldalán reagált is rá.

Kedves Nagyember! (Mar a nv is tlz , de legyen)Eljutott hozzam a kis szsszenet amit rlunk rtl , teht reaglok….

Posted by Majka on 2015. augusztus 20.

 

“… Nekünk szerinted nincs annyi sajat számunk amivel ki tudnánk tölteni a műsoridőt . Hat barátom nehéz elhinnem ezek utan azt , h te valaha a zene közelében dolgoztál .. Ruppótlan , igénytelen zenei produkció lenne a mienk? Tenyleg nem szeretnék azzal kérkedni kinek milyen mély a zsebe, de a produkciónkba befektetett pénz es a kifizetett gázsink is olyan messze van a tiedtől ,mint te 2015től. (…) Te sajnálod azt a nemzedéket aki rajtunk nő fel? En sajnálom azokat a fiatalokat , akik igénytelen kínai textilben és mackó bőrben dünnyögő irigy kiégett embereket látnak a színpadon, akiknek az önkifejezési eszköze a mások által kreált produkció lenyúlása. Örülj ,h valaki ezért neked pénzt ad. (…) Ja és a hab a tortán ,hogy a szó amit keresel parasztkám a köszönöm , hiszen a szervező odajött hozzám a bulink végén ,és kérte mondjam már be , hogy te következel, hátha ugy kicsit többen maradnak. (Ez a kicsit több lett a 30ember) Erre azért csak emlékszel .. Szóval szívesen f*szfej” – olvasható sok egyéb közt Majka posztjában.

A rappernek egyébként elismerés jár azért, hogy a dj-vel ellentétben nem csak rajongói körében fejtette ki véleményét, hanem korrekt módon Nagyember róla szóló bejegyzése alá is bemásolta a fenti szöveget; ami amúgy – kissé vicces módon – majdnem ötször annyi lájkot kapott, mint az oldal tulajdonosának eredeti írása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik