Szórakozás

Verekedni készül VV Aurelio és VV Laci

VV-Aurelio(430x286).jpg (Array)
VV-Aurelio(430x286).jpg (Array)

Annyira összevesztek a srácok, hogy a verekedésen kívül nem látnak más megoldást a konfliktusuk rendezésére.

A ValóVilág hetedik szériájának Lacija harcba hívta és a hatodik rész győztesét, VV Aureliót: kérése, hogy egy MMA-mérkőzésen rendezzék a vitájukat. Aurelio egyelőre ugyan nem fogadta el a kihívást, de azok után, ahogy a közösségi oldalon egymásnak mentek, valószínűleg elégtételt akar majd venni ő is. Hogy összetűzésüknek mi az oka, valószínűleg ők maguk sem tudják.

“Egy barátságos meccset tervezek vele. Az ötlet pedig nem azért jött, mert a Facebookon elindult ez a szócsata, hanem már korábban. Egyszerűen csak szeretném, ha kiderülne, melyikünk a keményebb legény, és erre az MMA tökéletesen alkalmas. Ez egy küzdősport, amely a dzsúdónak és a birkózásnak a keveréke. Korábban már űztem ezt a sportágat, de a betegségem miatt öt évet hagytam ki, úgyhogy nekem is elölről kell kezdenem mindent, vagyis szó sincs arról, hogy nem lennénk egyenrangú partnerek a ringben” – mondta a Blikknek VV Laci, ám ellenfele kamerákon kívül verekedne inkább.

“Ha Laci meg akar mérkőzni velem, akkor azt bárhol megteheti, nem kellenek hozzá kamerák. Nem fogom neki megadni az esélyt, hogy esetleg egy ilyen meccs által szerepelhessen a tévében. A címemen megtalál, akár Baján, akár Budapesten. Ha ketrecharcot akar, felőlem hozhat ide ketrecet is és meglátjuk ki fog nyerni” – üzente a lapon keresztül Aurelio, aki nemrég két szék közül a pad alá esett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik