Szórakozás

Megafonba kiabálva zavarták meg Fásy Ádám koncertjét

Fasy-Adam(650x433).jpg (Array)
Fasy-Adam(650x433).jpg (Array)

A mulatós előadótól pénzt követelt hajdani kollégája.

„Fásy Ádám, add meg a pénzemet!” – ezt egy hangosbeszélőből hallhatta a közönség Fásy Ádám hétvégi fellépésén a Bors cikke szerint.

Történt ugyanis, hogy a Zeneexpressz egykori szereplője, nevezett Joskó “végső elkeseredésében” így próbálta megszerezni jussát Fásytól, aki elmondása szerint nem fizetett neki semmit fellépéseiért, sőt irodája többmilliós felújításának árával is tartozik neki. Az önjelölt énekes hétvégi akciója után rendőrségi feljelentést is tervez. Fásy Ádám szintén jogi lépéseket fontolgat, a lapnak az ügyben ügyvédje nyilatkozott.

“Néhány hónappal ezelőtt az úriember ügyvédi levelet küldött, amelyre kapott tőlem választ a kolléga. Aztán írt egy újabb levelet közvetlenül ügyfelemnek, Fásy Ádámnak, amelyben mindenfélét kilátásba helyezett, ha nem kapja meg a járandóságát. Ha úgy érezte, hogy bármi járhatna neki bármiért, akkor nem az elévülést meghaladóan kellett volna lépéseket tennie” – nyilatkozta dr. Strasszer Tibor.

Update: az alábbi levelet kaptuk Fásy Ádám ügyvédjétől:

Fásy Ádám NEM tartozik senkinek!

A bulvársajtóban felröppent híresztelésekkel szemben a tények a következők:

1. Fásy Ádám sem mint magánszemély, sem mint gazdasági vállalkozás tulajdonosa sem tartozik senkinek!

2. Bármilyen ezen tényeket megkérdőjelező állításokért jogi úton fogja megvédeni igazát.
A valótlan híresztelések miatt a jogi eljárásokat elindítottuk.

3. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Bors című bulvárlap ugrik a valótlan információkra, ahelyett hogy meggyőződne azok igazáról, csupán botránykeltés céljából. Ez már csak azért is sajnálatos, mert a megalapozatlan hírt további bulvárportálok minden további nélkül átveszik.

Nyilatkozta:
Dr.Strasser Tibor ügyvéd
Fásy Ádám jogi képviselője 

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik