Szórakozás

Dúskál a szerepekben Gesztesi Károly

A színész ősszel többek közt a Grease-ben lesz látható, ráadásul énekelnie és táncolnia is kell majd.

Gesztesi Károly a Mokka ma reggeli adásában napbarnítottan és jókedvűen mesélt munkáiról, melyek közt a hamarosan érkező Grease musical is szerepel, amiben a szarkasztikus humorú rádiós DJ-t, Vince Fontaine-t alakítja.

“Ez egy nagyon jó szerep, ötvenes éveit taposó DJ-producer, akiért valóban döglenek a nők, de nem azért, mert olyan jó pasi, hanem mert be tud futtatni bárkit. (…) Énekelni még úgy-ahogy elvagyok, zongoraszakot végeztem… de táncolni nem tudtam megtanulni. Úgyhogy nagyon nagy show-t fogok csinálni a saját mozgáskultúrámmal” – mesélte Gesztesi a szerepről, de azt is elárulta, barnasága is a munkának köszönhető; ugyanis sok színházi felkérése miatt rengeteg szöveget kell tanulnia, és ezt legszívesebben saját kertjében teszi.

A színész reagált a nemrégiben napvilágot látott hírre is, miszerint a szinkronszakma tiltólistára tett őt és néhány kollégáját. Gesztesi ezzel szemben úgy véli, ő már abban a helyzetben van, hogy megkérheti egy-egy alakítása árát, ezért inkább kevesebb, de jobban fizető munkákat vállal csak el mostanában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik