Szórakozás

Kulcsár Edina szemében nem férfi az, aki sír

A szépség már hat éve együtt van vőlegényével, de korábbi kapcsolataiból menekült, amikor kiderült, hogy nem ő a hisztisebb.

Kulcsár Edinát édesanyja és dédnagymamája nevelte fel, de azt mondja, annyira szeretetteljes légkör vette körül, hogy sosem érezte az apahiányt és úgy érzi komplexusai sem alakultak ki emiatt. Szerelmével már hat éve alkotnak egy párt, akire igazi férfiként tud felnézni. Korábban azonban voltak rossz élményei a sírós fiúkkal.

“Az igazi férfi számomra hódító, szerető, bátor, kitartó, erős, becéző és gondoskodó. Fontos, hogy fel tudjak nézni rá, éljen úgy, hogy büszke lehessek rá, a legfontosabb dolog pedig egy férfi mellett, hogy biztonságban érezzem magam. A férfi legyen céltudatos, pozitív gondolkodású, még akkor is, ha nem mindig történnek jó dolgok! Nagyon elrettentett korábbi kapcsolataimban, ha a párom előttem kezdett el sírni. Számomra ott elveszti a férfi jelzőt… Természetesen vannak szituációk, amikor nem szégyen sírni egy férfinak, de én eddig csak hisztiket láttam, és ettől irtózom” – mesélte a Borsnak Edina.

SZERELEM!

Posted by Edina Kulcsar on 2015. augusztus 14.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik