Szórakozás

Zimány Lindának már nem a szép fiúk tetszenek

A milliárdos Kedves Ferenc újdonsült barátnője elmondta, hogy milyen értékeket keres a partnereiben. A pénzt nem említette.

Néhány napja felforgatta az internetet a hír, hogy Zimány Linda eltántoríthatatlanul szerelmes a milliárdos Kedves Ferencbe. A nagy bejelentés után szétszedték a kommentelők a friss párt, főleg azzal támadták a modellt, hogy párja vagyona fűti a szerelmét. Még a celebek is szkeptikusak Zimány igaz szerelmét illetően.

Most viszont lehull a lepel: Linda a Reflektorban elárulta, hogy mi fontos neki a párjában. A pénzt nem említette.

“Nekem eddig száz százalékban úgy voltak a párkapcsolataim, vagy akikkel összejöttem, hogy egy baráti társaságon belül. Nagyon fontos egy pasinál nálam, hogy humora legyen, az a legfontosabb. Már túl vagyok azon a korszakon, amikor a nagyon szép fiúk tetszettek csak tini lányként, mintha egy magazinból lépne ki. Olyan korszak is kell az ember életébe, de most már így harmincéves kor felé inkább azon gondolkodom, hogy kéne egy olyan párkapcsolat, akinek szívesen szülök egy gyermeket, szép család vagyunk, és együtt tudjuk építeni az életünket onnantól kezdve. Szerintem azért is nagyon fontos a humorérzék, mert amikor már nagyon öregek leszünk, egyikünk sem lesz szép még annyira sem mint előtte volt, már mozogni sem tudunk, legalább röhögni tudjunk egymáson. Szerintem ez a hosszú kapcsolat titka, egy jó társ.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik